Paratrasnet - Impotriva fulgerului Kerbl

Cod produs: 449602/011
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
79,00 lei

Preț cu TVA

Paratrasnet pentru gard electric, pentru protecție împotriva supratensiunii și a impactului fulgerului. Potrivit pentru baterii mobile, se poate fixa prin înșurubare sau cu ajutorul cuieților. Fabricat din material plastic.

Paratrasnetul de la Kerbl este conceput pentru a proteja unitatea dumneavoastră de gard electric împotriva supratensiunii și a loviturilor de fulger. Acesta este fabricat din plastic și este potrivit pentru unitățile cu baterie mobilă. Paratrasnetul se montează ușor pe stâlpii gardului și este prevăzut cu o scăpare fixă, care permite transferul direct al supratensiunii în pământ. Acesta poate fi fixat în poziție prin înșurubare sau cu ajutorul cuieților.

Pentru a proteja unitatea dumneavoastră de gard electric împotriva daunelor provocate de fulger, cablul gardului trebuie să fie ghidat prin intermediul unui dispozitiv de protecție împotriva fulgerului cu ajutorul unei scăpări și a unei supape de reglare. Acest dispozitiv se aplică pe material incombustibil pe peretele exterior al clădirii înainte de a fi conectat la unitatea de gard electric. Aceasta se aplică și în cazul unităților combi, dacă acestea sunt operate cu un adaptor de rețea. Paratrasnetul Kerbl este prevăzut cu un sistem de prindere cu șuruburi și este fabricat din metal galvanizat.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent