RETURNAREA PRODUSELOR

 

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

 

- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.!

 

- Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

 

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.!

 

- Returnarea produselor se face prin Fan Courier cu ramburs 0 cu plata la S.C.AGROMECANIC IMPEX S.R.L. dupa ce va fii analizat daca corespunde cu piesa livrata de  S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. si se dovedeste intradevar ca greseala e in vina S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. se vireaza contravaloarea produselor returnate in contul clientului in termen de 14 zile.