Termenii si Conditii de Utilizare
Magazinul virtual agromecanic.ro este proprietatea S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L., Lazarea 537135 Harghita, numit in continuare si Operator.

 

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.  S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

Informatii generale:
S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L., 537135 Gheorgheni, Jud. Harghita, România
Mobil: 0753 837 301.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA (19%).

Produsele si serviciile oferite de AGROMECANIC IMPEX S.R.L. sunt disponibile exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Programul de relatii cu publicul este de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 17,00, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate prin intermediul site-ului.

 

Drepturi de autor / Copyright / Marca inregistrata

Imaginile produselor, descrierile, specificatiile, materialele video etc. sunt doar cu character informativ.
Daca doriti sa ne semnalati probleme legate de incalcarea drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati telefonic sau folosind formularul de Contact sau direct la adresa info@agromecanic.ro

 

Transportul

Livrarea produselor se face in termen de 1-7 zile lucretoare prin Fan Courier. Pretul transportului poate varia intre 0 – 80 ron. (80 ron la o comanda de 80 kg).

 

Promotii si concursuri

S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.  isi stabileste singura regulamentele promotiilor, campaniilor publicitare, ofertelor speciale si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul acestui website. De o promotie beneficiaza doar acele comenzi / produse care respecta intocmai regulamentul promotiei. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.  in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

 

In cazul campaniilor, concursurilor si promotiilor organizate si derulate de catre S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.   direct sau de catre terti (firme partenere, agentii de publicitate etc.), S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.   are dreptul de a stabili criterii suplimentare de eligibilitate a participantilor.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu LEGEA nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu LEGEA nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.   in calitate de proprietar si operator al magazinului online www.agromecanic.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.

 

Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea, livrarea, etc.).
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul se inscriere si formularul de comanda si isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. prin magazinul www.agromecanic.ro
Daca doriti sa primiti prin e-mail informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L va rugam sa trimiteti un email la info@agromecanic.ro

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti un email la info@agromecanic.ro

 

Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

• Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.!

• Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.!

• Returnarea produselor se face prin Fan Courier cu ramburs 0 cu plata la S.C.AGROMECANIC IMPEX S.R.L. dupa ce va fii analizat daca corespunde cu piesa livrata de  S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. si se dovedeste intradevar ca greseala e in vina S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. se vireaza contravaloarea produselor returnate in contul clientului in termen de 14 zile.

 

Declinarea responsabilitatii

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

 

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

 

S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului/distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

 

Valoarea maxima a obligatiilor S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor  S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

 

Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

 

S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

 

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

 

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

 

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

 

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

 

S.C. AGROMECANIC IMPEXS.R.L. poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunta la cumparare. Notificarea acestora se va face anterior impunerii restrictiilor privind vanzarea de produse sau servicii.

 

Client Service

Pentru informatii suplimentare, asistenta pentru alegerea produselor sau plasarea comenzilor si rezolvarea unor eventuale probleme legate de livrare, returnare sau garantie va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la info@agromecanic.ro si echipa S.C. AGROMECANIC IMPEX S.R.L.  va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre 8:00 - 17.00, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate pe site.