Castron inox antiderapant 900 ml Kerbl

Cod produs: 83419
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
18,00 lei

Preț cu TVA

- Castron inox antiderapant de la Kerbl
- Capacitate: 900 ml
- Prevăzut cu strat antiderapant pentru stabilitate

Castronul inox antiderapant de la Kerbl este un accesoriu ideal pentru hrănirea animalelor de companie sau a animalelor de fermă. Cu o capacitate generoasă de 900 ml, acest castron oferă suficient spațiu pentru hrana preferată a animalului dvs. și este potrivit pentru diverse tipuri de animale.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui castron este stratul antiderapant de pe bază, care asigură stabilitatea și previne alunecarea castronului pe suprafețe netede sau alunecoase. Astfel, animalul dvs. se poate hrăni în mod confortabil și fără a face mizerie.

Construit din oțel inoxidabil durabil, acest castron este rezistent la coroziune și ușor de curățat, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare pe termen lung. De asemenea, designul său modern și elegant se potrivește perfect în orice tip de mediu, fie că este vorba de o bucătărie sau de un adăpost pentru animale.

Castronul inox antiderapant de la Kerbl este potrivit pentru hrănirea câinilor, pisicilor, iepurilor, păsărilor și altor animale de companie sau de fermă. Este un accesoriu practic și funcțional, care asigură hrănirea în condiții de siguranță și confort pentru animalele dvs. de companie sau de fermă.

General
Brand Kerbl
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent