Galeata de muls din material plastic 30 L Kerbl

Cod produs: 151051
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
499,00 lei

Preț cu TVA

Galeata de muls din material plastic 30 L de la Kerbl - o soluție practică pentru fermele cu bovine, pentru a monitoriza producția de lapte a fiecărei vite și pentru instalații de muls mobile. Fabricată din policarbonat, cu cadru suport metalic și scală dublă de umplere (kg și lb), este sigură pentru alimente și compatibilă cu instalațiile producătorilor de mărci cunoscute, cum ar fi Westfalia.

Galeata de muls din material plastic de 30 de litri de la Kerbl este un accesoriu indispensabil în industria laptelui și este potrivit pentru utilizarea zilnică. Aceasta este concepută pentru a face posibilă verificarea producţiei de lapte a fiecărei vite și este compatibilă cu instalaţiile producătorilor de mărci cunoscute (de exemplu, Westfalia).

Galeata de muls este fabricată din policarbonat, un material durabil și rezistent la uzură, care îi permite să reziste condițiilor dure din cadrul instalațiilor de muls. Cadru suport metalic asigură stabilitatea și susținerea găleții de muls în timpul procesului de muls.

Aceasta este dotată cu o scală dublă de umplere (kg; lb), care permite utilizatorului să măsoare cantitatea de lapte mulsă într-un mod precis. Galeata de muls este, de asemenea, sigură pentru alimente, astfel încât sănătatea animalelor și a consumatorilor să fie protejată. În plus, datorită designului său portabil, aceasta poate fi utilizată și pentru instalații de muls mobile.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent