Capastru Hippo pentru cai, marime Cob albastru Kerbl

Cod produs: 3222132
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
20,00 lei

Preț cu TVA

- calitate accesibilă
- guler reglabil în mod continuu pentru gât
- curea pentru gât ușor de deschis cu carabiner
- accesorii fără rugină

Capastrul Hippo pentru cai, marime Cob albastru de la Kerbl este o alegere excelentă pentru îngrijirea și antrenarea cailor dumneavoastră. Cu o calitate accesibilă și caracteristici bine concepute, acest capastru este potrivit pentru a asigura confortul și siguranța cailor dumneavoastră.

Unul dintre aspectele notabile ale acestui capastru este gulerul reglabil în mod continuu pentru gât. Acest lucru vă permite să ajustați cu precizie dimensiunea, astfel încât caii dumneavoastră să se simtă confortabil și să fie protejați în timpul utilizării capastrului.

Curea pentru gât este prevăzută cu un carabiner ușor de deschis, ceea ce face punerea și scoaterea capastrului o operațiune rapidă și eficientă. Această caracteristică este deosebit de utilă atunci când lucrați cu caii, care pot fi neliniștiți și nerăbdători.

Accesoriile capastrului sunt fără rugină, ceea ce sporește durabilitatea și viața utilă a produsului. Acest aspect este important, deoarece vă asigură că veți putea să folosiți acest capastru în diverse condiții de vreme și că acesta va rezista testului timpului.

În concluzie, capastrul Hippo pentru cai, marime Cob albastru de la Kerbl este un produs de calitate accesibilă, potrivit pentru îngrijirea și antrenarea cailor dumneavoastră. Cu caracteristici reglabile și accesorii rezistente, acest capastru vă va ajuta să aveți grijă de caii dumneavoastră într-un mod comod și sigur.

General
Brand Kerbl
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent