Capastru Hippo pentru ponei Shetland albastru Kerbl

Cod produs: 3222130
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
20,00 lei

Preț cu TVA

- calitate accesibilă
- guler reglabil în mod continuu pentru gât
- curea pentru gât ușor de deschis cu carabiner
- accesorii fără rugină

Capastrul Hippo pentru ponei Shetland albastru de la Kerbl este alegerea perfectă pentru îngrijirea și antrenarea poneilor Shetland. Acest capastru oferă o calitate accesibilă și numeroase caracteristici care îl fac practic și ușor de folosit.

Unul dintre aspectele cheie ale acestui capastru este gulerul reglabil în mod continuu pentru gât. Acest lucru vă permite să ajustați cu precizie dimensiunea pentru a se potrivi confortabil și sigur gâtului poneiului dumneavoastră Shetland, indiferent de dimensiunea acestuia.

De asemenea, capastrul Hippo este echipat cu o curea pentru gât ușor de deschis cu carabiner. Aceasta face ca punerea și scoaterea capastrului să fie o operațiune rapidă și eficientă, fără a fi nevoie să pierdeți timp prețios. Acest lucru este deosebit de util atunci când lucrați cu poneii Shetland, care pot fi mai activi și mai neliniștiți.

Un alt avantaj al acestui capastru este faptul că este prevăzut cu accesorii care sunt rezistente la rugină. Acest lucru asigură o durabilitate crescută și vă permite să folosiți capastrul Hippo în diverse condiții meteo fără să vă faceți griji că se va deteriora.

În concluzie, capastrul Hippo pentru ponei Shetland albastru de la Kerbl este o alegere practică și accesibilă pentru cei care lucrează cu poneii Shetland. Cu caracteristici reglabile, ușor de utilizat și accesorii rezistente la rugină, acest capastru vă va ajuta să aveți grijă de poneiul dumneavoastră Shetland cu ușurință și în siguranță.
 
 

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent