Jambiere Elasto din piele neagra pentru echitatie, marime L Kerbl

Cod produs: 324032
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
210,00 lei

Preț cu TVA

- gulerul elegant al cizmei, confecționat din piele moale, se adaptează perfect formei piciorului
- inserția elastică paralelă cu fermoarul asigură libertatea optimă de mișcare
- finisajul impecabil, fermoarul stabil și curea elastică la călcâi asigură utilizarea fiabilă
- aprobate pentru competiții conform LPO
- din piele moale
- mărime: M
- înălțime: 43 cm
- distanța: 35.5 cm

Jambierele Elasto din piele neagră pentru echitație, mărimea L de la Kerbl, sunt alegerea perfectă pentru călăreții care doresc să asocieze eleganța cu funcționalitatea. Aceste jambiere sunt proiectate pentru a oferi o experiență de călărie plăcută și sunt potrivite pentru competiții conform LPO (Legea pentru Protecția Animalelor). Iată câteva dintre caracteristicile lor principale:

- Guler elegant din piele: Gulerul cizmei este confecționat din piele moale de înaltă calitate, care se adaptează perfect formei piciorului pentru un confort optim.
- Inserție elastică paralelă cu fermoarul: Inserția elastică de pe partea laterală a jambierelor, paralelă cu fermoarul, oferă o libertate optimă de mișcare, permițându-vă să vă simțiți confortabil în șa.
- Finisaj impecabil: Jambierele au un finisaj de cea mai bună calitate, iar fermoarul stabil și curea elastică la călcâi contribuie la utilizarea fiabilă și durabilă a acestora.
- Potrivite pentru competiții conform LPO: Aceste jambiere sunt aprobate pentru competiții conform regulamentelor LPO, ceea ce le face potrivite pentru călătorii de agrement și competiții.
- Piele moale: Jambierele sunt confecționate din piele moale, oferind un aspect elegant și o senzație plăcută la purtare.
- Mărime L: Această pereche de jambiere are mărimea L, ceea ce le face potrivite pentru călăreții cu dimensiuni adecvate.
- Dimensiuni: Înălțimea jambierelor este de 43 cm, iar distanța lor este de 35.5 cm.

Jambierele Elasto din piele neagră pentru echitație, mărimea L de la Kerbl, reprezintă alegerea ideală pentru călăreții care caută calitate și eleganță în echipamentul lor de călărie. Cu aceste jambiere, veți putea să vă bucurați de călării confortabile și cu stil.
 

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent