Pantalon Techno albastru inchis pentru echitatie, marime 52 Kerbl

Cod produs: 328583
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
327,00 lei

Preț cu TVA

Pantaloni de echitație cu aspect atractiv fabricați din microfibre și bumbac pentru confort perfect. Cusăturile contrastante și țevile de pe buzunarele false de la spate evidențiază toate caracteristicile minunate.

Desigur, ca și în cazul oricăror pantaloni de echitație de înaltă calitate, acest model este echipat și cu un șezut complet elastic. Manseta de la picior cu materialul "ElastoSoft" asigură o potrivire perfectă și previne punctele de presiune iritante.

- două buzunare frontale pentru mâini
- își păstrează forma
- șezut complet
- manseta piciorului ElastoSoft
- elasticitate în 4 direcții
- se poate spăla la mașină la 30 °C

Pantalonii Techno albaştri închis pentru echitaţie, mărimea 52 de la Kerbl, sunt alegerea perfectă pentru călăreţii care caută confort şi stil în timpul călăriei. Aceşti pantaloni sunt confecţionaţi din microfibră şi bumbac, combinând aspectul atractiv cu o senzaţie de confort absolută.

Aspectul lor atrăgător este evidenţiat de cusăturile contrastante şi de ţevile de pe buzunarele false de la spate. Aceste detalii adaugă un aer elegant şi modern, făcându-i potriviţi atât pentru antrenamente, cât şi pentru competiţii.

Pantalonii sunt prevăzuţi cu un şezut complet elastic, ceea ce asigură o potrivire perfectă şi elimină punctele de presiune inconfortabile. Manseta piciorului este realizată din materialul "ElastoSoft", oferindu-vă un confort sporit în timpul călăriei.

Aceşti pantaloni au două buzunare frontale pentru mâini şi păstrează forma cu uşurinţă. Elasticitatea lor în 4 direcţii vă oferă libertate de mişcare în timpul călăriei.

În plus, aceşti pantaloni pot fi spălaţi la maşină la 30°C, ceea ce îi face uşor de întreţinut. Pentru călăreţii care caută o combinaţie de stil şi confort în pantalonii lor de echitaţie, Pantalonii Techno albaştri închis de la Kerbl sunt alegerea perfectă.
 
 

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent