Solutie Foxfire pentru coama si coada calului 1000 Ml Kerbl

Cod produs: 32520
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
81,00 lei

Preț cu TVA

Ingrijire intensa si stralucire radianta FOXFIRE - sprayul premium pentru ingrijire si stralucire a blanii, cu noua sa formula imbunatatita, ofera acum o ingrijire si mai delicata a pielii si a blanii.

FOXFIRE ofera, de asemenea, o stralucire perfecta si de lunga durata.

Uleiul de Argan de calitate organica, keratina si biotina imbunatatesc calitatea parului pe termen lung - il fac mai gros, mai puternic si mai neted.

cu provitamina D-pantenol.
 
 

 

Soluție pentru îngrijirea coamei și cozii calului FOXFIRE 1000 ml de la Kerbl - Ofertează o îngrijire intensă și strălucire radiantă! Sprayul premium pentru îngrijirea și strălucirea blănii vine cu o formulă îmbunătățită, fiind și mai delicat cu pielea și blana.

FOXFIRE oferă o strălucire perfectă și de lungă durată. Conținând ulei de argan de calitate organică, keratină și biotină, această soluție îmbunătățește calitatea părului pe termen lung, făcându-l mai gros, mai puternic și mai neted.

Formula sa conține și provitamina D-pantenol pentru o îngrijire completă a coamei și cozii calului tău. Cu FOXFIRE, calul tău va străluci și va arăta senzațional!

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent