Spray de ingrijire a coamei MagicBrush maneCare 5000 Ml Kerbl

Cod produs: 3223444
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
239,00 lei

Preț cu TVA

- un agent hidratant (complexul D-Pantenol) protejează pielea și blana de uscare - D-Pantenolul calmează, de asemenea, pielea deteriorată
- conține un compus special de îngrijire care îmbunătățește pieptănarea părului umed și uscat - prevenind astfel ruperea și încurcarea în timpul perierii și pieptănării
- facilitează pieptănarea și îngrijirea părului de pe coamă și coadă
- spray pentru blană strălucitoare și balsam pentru păr lung în același timp
- cu miros plăcut
- cu ulei de migdale bogat pentru îngrijirea blănii calului
- oferă blănii un aspect mătăsos și strălucitor pentru multe ore

Spray de îngrijire a coamei MagicBrush ManeCare în sticlă de 5000 ml de la Kerbl este alegerea perfectă pentru a vă asigura că blana și părul calului dvs. sunt întotdeauna în cea mai bună formă. Acest spray oferă numeroase beneficii pentru îngrijirea și frumusețea blănii și a părului calului dvs., facilitând procesul de îngrijire.

Caracteristicile principale ale acestui spray includ:

- Un agent hidratant cu complexul D-Pantenol care protejează pielea și blana de uscare. D-Pantenolul calmează, de asemenea, pielea deteriorată, oferind o hidratare optimă și asigurând că pielea calului dvs. este sănătoasă și confortabilă.
- Conține un compus special de îngrijire care îmbunătățește pieptănarea părului, atât umed, cât și uscat. Acest lucru previne ruperea și încurcarea părului în timpul perierii și pieptănării, astfel încât coama și coada calului dvs. să fie întotdeauna frumoase și bine întreținute.
- Spray-ul facilitează procesul de pieptănare și îngrijire a părului de pe coamă și coadă, economisind timp și efort.
- Este atât un spray pentru blană strălucitoare, cât și un balsam pentru părul lung al calului. Astfel, blana și părul calului dvs. vor străluci și vor fi ușor de îngrijit.
- Cu un miros plăcut, acest spray face experiența de îngrijire mai plăcută pentru calul dvs.
- Formula sa conține ulei de migdale bogat, care contribuie la îngrijirea blănii calului, lăsând-o mătăsoasă și strălucitoare pentru multe ore.

Cu Sprayul de îngrijire a coamei MagicBrush ManeCare de la Kerbl, veți avea întotdeauna un cal cu aspect înțelept și bine întreținut. Oferă blănii și părului său un aspect mătăsos și strălucitor, asigurându-vă că este întotdeauna în cea mai bună formă. Acest produs vine într-o sticlă generoasă de 5000 ml, astfel încât veți avea suficient pentru a vă bucura de beneficiile sale pe termen lung.

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent