Vesta protectie neagra pentru echitatie ProtectoFlex light, marime M Kerbl

Cod produs: 322278
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
507,00 lei

Preț cu TVA

Panourile de protecție tip pernă garantează protecție maximă în caz de impact, pe de o parte, și o potrivire perfectă, pe de altă parte.

- aranjamentul special al pernelor de protecție asigură libertate completă de mișcare cu cele mai înalte standarde de siguranță
- caracteristicile nou dezvoltate pentru ajustare ușoară nu numai că îmbunătățesc siguranța, dar cresc și atractivitatea vizuală a vestei
- tăierea, materialul și funcționalitatea asigură cele mai înalte standarde printre vestele de protecție disponibile pe piață
- mărime: S
- circumferința pieptului: 95 cm - 100 cm
- circumferința taliei: 90 cm - 98 cm
- talie-umăr-talie: 89 cm - 95 cm
- material exterior: 100 % Nailon
- captuseală: 100 % Poliester
- material absorbant pentru șocuri: 100 % PVC

Vesta de protecție neagră pentru echitație ProtectoFlex light în mărimea M de la Kerbl este alegerea perfectă pentru cei care caută o protecție de înaltă calitate în timpul activităților lor preferate de călărie. Această vestă oferă protecție maximă în caz de impact, asigurând în același timp o potrivire perfectă și confort sporit.

Panourile de protecție tip pernă asigură o protecție excelentă în caz de impact, garantând în același timp o potrivire perfectă cu corpul tău. Acest aranjament special al pernelor de protecție permite o libertate completă de mișcare, respectând cele mai înalte standarde de siguranță. Indiferent de activitatea ta equestriană, această vestă te va proteja eficient.

Caracteristicile nou dezvoltate pentru ajustare ușoară nu numai că îmbunătățesc siguranța, dar cresc și atractivitatea vizuală a vestei. Cu o tăietură, materiale și funcționalitate de top, această vestă de protecție se remarcă printre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață.

Mărimea M este potrivită pentru cei cu circumferința pieptului între 95 cm și 100 cm, circumferința taliei între 90 cm și 98 cm și talie-umăr-talie între 89 cm și 95 cm. Aceasta asigură o potrivire corectă pentru confort maxim în timpul călăriei.

Materialul exterior este confecționat din 100% nailon, oferind rezistență și durabilitate. Captuseala din 100% poliester adaugă confort suplimentar, iar materialul absorbant pentru șocuri din 100% PVC asigură o protecție excelentă împotriva impacturilor.

Cu Vesta de protecție neagră pentru echitație ProtectoFlex light de la Kerbl, poți călări în siguranță și confort, știind că ești bine protejat în timpul aventurilor tale equestre.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent