Capcana cu maner de tensionare pentru soareci VoleX Holland Kerbl

Cod produs: 299650
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
26,00 lei

Preț cu TVA

Capcana cu mâner de întindere pentru șoareci VoleX Holland de la Kerbl este o soluție excelentă și sigură pentru capturarea șoarecilor. Fabricată din metal galvanizat, această capcană este durabilă și rezistentă în timp.

Capcana cu mâner de întindere pentru șoareci VoleX Holland de la Kerbl este o soluție excelentă și sigură pentru capturarea cu succes a șoarecilor. Fabricată din metal galvanizat, această capcană este durabilă și rezistentă în timp, fiind o alegere excelentă pentru protejarea proprietății împotriva dăunătorilor.

Designul simplu și ușor de utilizat al capcanei VoleX Holland face setarea și verificarea acesteia o sarcină ușoară. Mânerul de întindere permite reglarea cu ușurință a capcanei, astfel încât aceasta să poată fi utilizată cu succes în orice mediu.

Capcana cu mâner de întindere VoleX Holland este fabricată din metal galvanizat, ceea ce o face durabilă și rezistentă în timp. Designul special al acesteia permite capturarea cu precizie a șoarecilor, fără a le provoca suferință sau răni.

Această capcană este reutilizabilă și eco-friendly, fiind o alegere excelentă pentru protejarea proprietății împotriva dăunătorilor. În plus, capcana poate fi utilizată în combinație cu alte soluții de protecție împotriva dăunătorilor pentru a maximiza eficacitatea.

În concluzie, capcana cu mâner de întindere pentru șoareci VoleX Holland de la Kerbl este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție rapidă și eficientă pentru capturarea șoarecilor. Fabricată din metal galvanizat, această capcană este durabilă și rezistentă în timp, fiind o investiție excelentă pentru protejarea proprietății împotriva dăunătorilor.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent