Capcana pentru soareci mouseStop Kerbl

Cod produs: 299822
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
23,00 lei

Preț cu TVA

Capcana pentru soareci mouseStop de la Kerbl este fabricată din plastic robust și asigură o eficiență garantată de capturare datorită mecanismului de declanșare calibrat.

Capcana pentru soareci mouseStop de la Kerbl este o soluție eficientă și gata de utilizare pentru a captura șoarecii. Aceasta include un declanșator special și poate fi folosită imediat după activarea momeala. Pur și simplu îndepărtați capacul de protecție și capcana este gata de utilizare.

Datorită mecanismului de declanșare calibrat, această capcană garantează o eficiență ridicată de capturare. Declanșatorul poate fi înlocuit rapid, fără a fi nevoie să cumpărați o capcană nouă de fiecare dată. Aceasta face capcana pentru soareci mouseStop de la Kerbl o opțiune economică și durabilă.

Capcana pentru soareci mouseStop de la Kerbl este fabricată din plastic robust, ceea ce o face durabilă și ușor de curățat. Aceasta este o soluție excelentă pentru utilizarea în case, depozite sau alte zone în care există infestări de șoareci.

În concluzie, capcana pentru soareci mouseStop de la Kerbl este o alegere excelentă pentru a captura șoarecii în mod eficient și ușor. Aceasta include un declanșator special și poate fi folosită imediat după activarea momeala. Datorită mecanismului de declanșare calibrat, această capcană garantează o eficiență ridicată de capturare. Fabricată din plastic robust, aceasta este durabilă și ușor de curățat, ceea ce o face o soluție excelentă pentru utilizarea în case, depozite sau alte zone în care există infestări de șoareci.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent