Capcane pentru soareci de camp VoleStop Kerbl

Cod produs: 299821
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
79,00 lei

Preț cu TVA

Capcana pentru şoareci şi şobolani, uşor de utilizat, cu un design unic, extrem de fiabilă şi cu o forţă excelentă de impact pentru capturarea reuşită. Sunt necesare doar câteva acţiuni pentru a arma capcana în câteva secunde. Dimensiunea capcanei este proiectată astfel încât o gaură de doar câțiva centimetri este tot ceea ce este necesar. Setul de accesorii (care poate fi comandat separat), format dintr-un băţ de căutare şi un săpăligă, face munca mai uşoară. Capcana este uşor de observat din exterior datorită designului de cap de pisică. Capcana se setează trăgând colierul roşu - atât timp cât acesta este vizibil, capcana nu a fost declanșată! Capcana a fost declanșată atunci când doar capul de pisică este vizibil fără un guler roșu. Şoarecii de câmp şi şobolanii sunt capturaţi din ambele direcţii. Eco-friendly, reutilizabil şi, dacă este utilizat corect, inofensiv pentru utilizatori şi animalele de companie.

Capcana pentru şoareci de câmp VoleStop de la Kerbl este un instrument inovator, ce oferă o soluție ușor de utilizat și cu o eficiență excelentă pentru capturarea şoarecilor. Designul unic al capcanei permite capturarea şoarecilor cu o forță de impact excelentă, garantând capturarea cu succes a acestora.

Capcana pentru şoareci de câmp VoleStop este proiectată astfel încât să poată fi armată în câteva secunde, cu doar câteva acțiuni. Dimensiunea capcanei este ideală pentru a fi plasată într-o gaură de câțiva centimetri, astfel încât capturarea şoarecilor să fie eficientă și sigură.

Pentru a face munca mai ușoară, setul de accesorii (care poate fi comandat separat) include un băț de căutare și un săpăligă. De asemenea, capcana este ușor de observat din exterior, datorită designului de cap de pisică. Capcana se setează prin trăgerea colierului roșu - atât timp cât acesta este vizibil, capcana nu a fost declanșată! Capcana a fost declanșată atunci când doar capul de pisică este vizibil fără un guler roșu.

Capcana pentru şoareci de câmp VoleStop de la Kerbl este o alegere ecologică și reutilizabilă, fiind inofensivă pentru utilizatori și animalele de companie, dacă este utilizată corect. Această capcană poate captura şoareci de câmp și şobolani din ambele direcții, oferind o soluție eficientă și sigură pentru protejarea proprietății împotriva acestor animale nedorite.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent