Sarma din otel pentru gard fix 625 m x 2.5 mm Kerbl

Cod produs: 44505
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
595,00 lei

Preț cu TVA

- Lungime: 625 m
- Ø: 2.5 mm
- Rezistență: 0.035 Ω/m
- Încărcare la rupere: 650 kg
- Aliaj de zinc-aluminiu-magneziu pentru protecție pe termen lung
- Protecție anti-corozivă de nouă ori mai eficientă decât sârma galvanizată
- Conducție extrem de bună a curentului electric
- Ideal pentru instalații de garduri permanente
- Ieșire optimă de curent la contactul cu animalele
- Material: oțel cu aliaj de zinc/aluminiu/magneziu
- Garantie de 10 ani

Sarma din oțel pentru gard fix 625 m x 2.5 mm de la Kerbl

Această sârmă de gard fix de la Kerbl este o alegere excelentă pentru a crea un gard electric puternic și durabil. Cu o lungime de 625 de metri și un diametru de 2.5 mm, această sârmă oferă o rezistență impresionantă, cu o valoare de 0.035 Ω/m, și o capacitate de încărcare la rupere de 650 kg.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei sârme de gard fix este protecția sa pe termen lung, datorită aliajului de zinc-aluminiu-magneziu, care oferă o protecție anti-corozivă de nouă ori mai eficientă decât sârma galvanizată tradițională. Acest aspect asigură o durabilitate crescută și o protecție îndelungată împotriva coroziunii, chiar și în medii agresive.

De asemenea, această sârmă de gard fix oferă o conducție extrem de bună a curentului electric, datorită materialului său de înaltă calitate, oțelul cu aliaj de zinc/aluminiu/magneziu. Acest aspect este esențial pentru un gard electric eficient, asigurând o ieșire optimă de curent la contactul cu animalele, ceea ce face acest produs ideal pentru instalații de garduri permanente.

Pe lângă toate acestea, sârma de gard fix de la Kerbl beneficiază și de o garanție de 10 ani, ceea ce atestă calitatea și durabilitatea sa. În concluzie, această sârmă de gard fix reprezintă alegerea perfectă pentru oricine dorește un gard electric de încredere, durabil și eficient în protecția animalelor.

General
Brand Kerbl
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent