Filtru de lapte cusut 60 x 455 mm Sana 250 buc Kerbl

Cod produs: 46684
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
143,00 lei

Preț cu TVA

Filtru de lapte cusut Sana, mărime 60 x 455 mm, 250 bucăți de la Kerbl. Protejează gustul și calitatea laptelui datorită materialului de 75 g/m², adecvat pentru sistemele de vidare.

Filtrul de lapte cusut de la Kerbl este un produs de calitate, care protejează gustul și calitatea laptelui. Acesta are dimensiunea de 60 x 455 mm și este disponibil într-un set de 250 de bucăți, astfel încât să poți avea mereu la îndemână un filtru nou și curat pentru laptele tău. Materialul de 75 g/m² este suficient de gros pentru a proteja laptele de impurități, dar în același timp, este suficient de subțire pentru a nu încetini procesul de vidare.

Filtrul de lapte cusut este adecvat pentru utilizarea în sistemele de vidare, garantând astfel că laptele tău va rămâne proaspăt și curat pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, filtrul este sigur din punct de vedere alimentar, ceea ce îți permite să fii sigur că nu vor exista niciun fel de probleme în ceea ce privește siguranța alimentară.

În general, acest filtru de lapte cusut este un produs de calitate, care oferă o protecție excelentă pentru laptele tău. Este ușor de utilizat și de instalat, iar prețul său este foarte accesibil. Dacă ești în căutarea unui filtru de lapte cusut de calitate, acest produs de la Kerbl ar putea fi soluția perfectă pentru tine.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent