Filtru disc pentru lapte fi 115 mm Sana 200 buc Kerbl

Cod produs: 46752
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
23,00 lei

Preț cu TVA

Filtrul disc pentru lapte fi 115 mm Sana de la Kerbl este o soluție de înaltă calitate pentru filtrarea laptelui. Cu un material netesut de înaltă calitate, sigur pentru alimente, acest filtru asigură o separare eficientă a impurităților și particulelor nedorite din lapte.

Filtrul disc pentru lapte fi 115 mm Sana de la Kerbl este un produs de înaltă calitate, proiectat special pentru a asigura o filtrare eficientă a laptelui. Cu o construcție durabilă și un material netesut de înaltă calitate, acest filtru este conceput pentru a îndepărta impuritățile și particulele nedorite din lapte.

Materialul folosit în filtru este non-țesut și sigur pentru alimente, asigurând calitatea și siguranța laptelui filtrat. Filtrul disc are un diametru de 115 mm, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea cu sitele de lapte.

Filtrul disc pentru lapte fi 115 mm Sana este ușor de utilizat și de înlocuit. Este recomandat pentru utilizarea în industria laptelui, atât în ferme cât și în unități de procesare a laptelui. Prin utilizarea acestui filtru, puteți îmbunătăți calitatea și claritatea laptelui, eliminând impuritățile și obținând un produs final mai curat și mai sănătos.

Pachetul conține 200 de bucăți de filtre, asigurându-vă o rezervă suficientă pentru o perioadă îndelungată. Cu filtrul disc pentru lapte fi 115 mm Sana de la Kerbl, veți beneficia de o filtrare eficientă și de o calitate superioară a laptelui. Alegeți acest produs fiabil și de încredere pentru a obține un lapte clar și curat, potrivit pentru consum sau prelucrare ulterioară.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent