Filtru disc pentru lapte fi 160 mm Sana 200 buc Kerbl

Cod produs: 46756
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
29,00 lei

Preț cu TVA

Filtrul disc pentru lapte fi 160 mm Sana de la Kerbl este fabricat dintr-un material non-țesut de înaltă calitate, sigur pentru alimente. Acest filtru asigură o filtrare eficientă și fiabilă a laptelui, eliminând impuritățile și particulele nedorite.

Asigurați-vă că laptele dvs. este filtrat în mod corespunzător cu filtrul disc pentru lapte fi 160 mm Sana de la Kerbl. Acest filtru este fabricat dintr-un material non-țesut de înaltă calitate, sigur pentru alimente, și este proiectat pentru a se potrivi cu sitele de lapte.

Hosszú leírás: Filtru disc pentru lapte fi 160 mm Sana 200 buc de la Kerbl

Filtrul disc pentru lapte fi 160 mm Sana de la Kerbl este un produs de înaltă calitate, conceput special pentru a asigura o filtrare eficientă și fiabilă a laptelui. Fabricat dintr-un material non-țesut de calitate superioară, acest filtru oferă o soluție sigură și eficientă pentru îndepărtarea impurităților și particulelor nedorite din lapte.

Materialul non-țesut utilizat în filtru este sigur pentru alimente, asigurând integritatea și calitatea laptelui filtrat. Filtrul disc are un diametru de 160 mm, fiind proiectat pentru a se potrivi cu sitele de lapte.

Filtrul disc pentru lapte fi 160 mm Sana este potrivit pentru utilizarea în industria laptelui, atât în ferme cât și în unități de procesare a laptelui. Prin utilizarea acestui filtru, puteți îmbunătăți calitatea și claritatea laptelui, eliminând impuritățile și obținând un produs final mai curat și mai sănătos.

Pachetul conține 200 de bucăți de filtre, asigurându-vă o rezervă suficientă pentru o perioadă îndelungată. Cu filtrul disc pentru lapte fi 160 mm Sana de la Kerbl, veți beneficia de o filtrare eficientă și de o calitate superioară a laptelui. Alegeți acest produs de încredere pentru a obține un lapte clar și

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent