Servetele refolosibile uger 29 x 27 Cm 50 Buc Kerbl

Cod produs: 15667
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
75,00 lei

Preț cu TVA

- țesătură reutilizabilă pentru curățarea ugerelor și reducerea nivelului de bacterii
- spălabilă și rezistentă la fierbere
- se poate spăla la mașină și poate fi fiartă la 95 °C
- material: țesătură nețesută

 

Servetelele refolosibile pentru uger de la Kerbl reprezintă o soluție practică și eficientă pentru menținerea igienei și sănătății bovinelor dumneavoastră. Cu dimensiuni de 29 x 27 cm, aceste servetele sunt concepute pentru curățarea ugerelor și reducerea nivelului de bacterii într-un mod convenabil și ecologic.

Aceste servetele sunt confecționate dintr-o țesătură reutilizabilă, ceea ce le face economice și prietenoase cu mediul. Ele pot fi spălate și sunt rezistente la fierbere, asigurându-se astfel că puteți menține nivelul optim de igienă. Puteți să le spălați la mașină și să le fierbeți la 95°C, ceea ce asigură eliminarea eficientă a impurităților și a bacteriilor.

Materialul din care sunt realizate aceste servetele este o țesătură nețesută de înaltă calitate, care este blândă cu pielea animalelor, dar foarte eficientă în curățare. Utilizând aceste servetele refolosibile de la Kerbl, veți contribui la menținerea igienei și sănătății bovinelor dumneavoastră, în timp ce economisiți bani și reduceți impactul asupra mediului.

General
Brand Kerbl
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent