Solutie mastitest KerbaTest 5 L Kerbl

Cod produs: 15141
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
145,00 lei

Preț cu TVA

- pentru determinarea conținutului de celule din laptele crud
- furnizează informații despre starea ugerului la vaci și oi înainte ca schimbarea laptelui din cauza fulgilor, sângelui și apodității să devină vizibile

Soluția mastitest KerbaTest de la Kerbl este un instrument esențial pentru monitorizarea sănătății ugerului la vaci și oi, ajutându-vă să mențineți un control riguros asupra stării acestora. Această soluție inovatoare vă oferă informații valoroase despre conținutul de celule din laptele crud, permițându-vă să detectați eventualele probleme înainte ca acestea să devină vizibile prin schimbări în lapte, cum ar fi prezența fulgilor, a sângelui sau a altor anomalii.

Caracteristicile principale ale soluției mastitest KerbaTest includ:

- Monitorizare eficientă: Acest produs vă permite să monitorizați eficient starea de sănătate a ugerului animalelor dvs., ceea ce este esențial pentru menținerea unui efectiv sănătos și pentru prevenirea problemelor legate de producția de lapte.
- Determinarea conținutului de celule: Soluția vă ajută să determinați conținutul de celule din laptele crud, ceea ce poate oferi indicii despre sănătatea și bunăstarea animalului dvs.
- Detectarea precoce a problemelor: Prin utilizarea regulată a mastitestului, puteți detecta în mod precoce orice probleme ale ugerului, astfel încât să puteți interveni rapid pentru a asigura tratamentul corespunzător al animalelor.

Soluția mastitest KerbaTest de la Kerbl este un instrument esențial pentru crescătorii de animale care doresc să ofere cea mai bună îngrijire și sănătate animalelor lor. Prin furnizarea de informații valoroase despre conținutul de celule din lapte, acest produs vă ajută să vă mențineți efectivul în stare optimă și să preveniți eventualele probleme de sănătate ale animalelor.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent