Gips de plastic si bandaj de sustinere TechnoCast Kerbl

Cod produs: 16581
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
73,00 lei

Preț cu TVA

Gips de plastic si bandaj de sustinere TechnoCast de la Kerbl - un bandaj de suport sintetic cu intarire rapida, ideal pentru aplicarea usoara in zona copitelor animalelor de companie sau de ferma.

Acest bandaj sintetic este special conceput pentru a fi aplicat usor si rapid, cu o intarire rapida, fara a necesita experienta in aplicarea bandajelor traditionale sau abilitati profesionale.

Gipsul de plastic TechnoCast este realizat dintr-un material din poliester care este imbibat cu o amestecatura de rasina poliuretanica sensibila la apa, asigurand o stabilitate extrem de ridicata cu o greutate redusa. Produsul este ideal pentru animalele cu copite sensibile, deoarece ofera protectie si suport in zonele de presiune ridicata.

Cu o latime de 10 cm si o lungime de 550 cm, banda este suficient de lunga pentru a fi folosita in mai multe aplicatii. Pentru a utiliza produsul, trebuie sa il scufundati in apa, sa il aplicati pe zona dorita, sa-l apasati pentru a-l fixa si sa-l lasati sa se intareasca, in cateva minute fiind complet incarcat.

Pentru a va asigura ca produsul ramane sigur si protejat, este ambalat individual intr-o punga acoperita cu aluminiu, ceea ce inseamna ca va fi usor de depozitat si va ramane in siguranta pana la utilizare.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent