Pulbere 1000 ml pentru Technobase 8000 Kerbl

Cod produs: 16258
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
304,00 lei

Preț cu TVA

Pulbere 1000 ml pentru Technobase 8000 de la Kerbl este o soluție rapidă și eficientă pentru tratamentul ghearelor animalelor. Datorită adezivității sale ridicate, este ideală pentru protejarea ghearelor bolnave până la uzarea completă a blocului de lemn.

 

Pulberea Kerbl de 1000 ml pentru Technobase 8000 este un compus avansat de modelare și fixare pentru ghearele animalelor, proiectat pentru a oferi o aderență excelentă și protecție eficientă împotriva deteriorării. Datorită procesării rapide, pulberea poate fi modelată imediat după amestecare și se polimerizează complet în mai puțin de 4 minute la o temperatură de 20 °C.

Pulberea are o adezivitate ridicată, ceea ce o face ideală pentru protejarea ghearelor bolnave până la uzarea completă a blocului de lemn. În plus, compusul poate fi modelat și prelucrat până la polimerizare, datorită faptului că rămâne flexibil și nu devine lipicios.

La sfârșitul procesului de polimerizare, temperatura scăzută permite utilizarea în siguranță a atelelor extra-cutanate, fără a afecta țesuturile. Aceasta face ca pulberea Kerbl de 1000 ml pentru Technobase 8000 să fie un instrument util pentru medicii veterinari, crescătorii de animale și proprietarii de animale, pentru protejarea ghearelor și a altor părți ale corpului care necesită fixare temporară în timpul recuperării după intervenții chirurgicale sau răni.

General
Brand Kerbl
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent