Rola bandaj autoadeziv EquiLastic - 5 cm x 4,5 m liliac Kerbl

Cod produs: 16551
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
7,00 lei

Preț cu TVA

- bandaj autoadeziv foarte elastic
- foarte rezistent la rupere pe lungime, dar ușor de rupt pe transversală
- nu se lipește de păr, doar de bandaj
- ușor de aplicat, chiar și în locuri dificile
- bandaj pentru suport și alte pansamente pentru tot anul

Rola bandaj autoadeziv EquiLastic de la Kerbl este soluția perfectă pentru îngrijirea și protecția animalelor dvs. Acest bandaj autoadeziv extrem de elastic este conceput pentru a oferi suport și protecție într-un mod practic și eficient.

Bandajul este foarte rezistent la rupere pe lungime, asigurând o fixare sigură și durabilă. Cu toate acestea, este ușor de rupt pe transversală, facilitând aplicarea și ajustarea în funcție de nevoile specifice.

Un avantaj important al acestui bandaj autoadeziv este faptul că nu se lipește de păr, ci doar de propriul bandaj. Acest lucru asigură confortul și siguranța animalelor, evitând disconfortul și deteriorarea părului.

Aplicarea bandajului este ușoară chiar și în locurile dificile. Datorită elasticității sale, se poate întinde și fixa fără efort, asigurând o fixare sigură și eficientă. Puteți folosi acest bandaj pentru suport și alte pansamente pe tot parcursul anului, adaptându-l la nevoile de îngrijire ale animalelor dvs.

Cu dimensiunile de 5 cm lățime și 4,5 m lungime, rola bandaj autoadeziv EquiLastic de la Kerbl vă oferă suficient material pentru a fi utilizat în diferite situații. Bandajul este disponibil într-o nuanță elegantă de liliac, adăugând o notă de culoare și stil.

General
Brand Kerbl
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent