Tractor New Holland T 7550 cu frontlader si cu remorca 023929 Rolly Toys

Cod produs: 600023929
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
707,00 lei

Preț cu TVA

Tractorul New Holland T 7550 cu frontlader si remorca de la Rolly Toys este jucaria agricola perfecta pentru copilul tau!

Interval categorie de vârstă: 2.5-5 an(i)
Înălțime copil: 92-128 cm
Tip roată: Roată plastic cu interior gol
Lungime fără ambalaj: 1610 mm
Lățime fără ambalaj: 550 mm
Înălțime fără ambalaj: 470 mm

Daca esti in cautarea unei jucarii agricole de calitate superioara pentru copilul tau, atunci tractorul New Holland T 7550 cu frontlader si remorca de la Rolly Toys este alegerea perfecta. Aceasta jucarie este realizata din materiale de inalta calitate, ceea ce o face foarte durabila si rezistenta la uzura. Cu ajutorul tractorului New Holland T 7550 cu frontlader si remorca, copilul tau poate descoperi lumea agricola si poate experimenta diverse activitati, cum ar fi cultivarea, recoltarea si transportul de marfuri.
Tractorul New Holland T 7550 cu frontlader si remorca de la Rolly Toys este prevazut cu o remorca detasabila si un incarcator frontal functional, ceea ce permite copilului sa transporte si sa manipuleze diferite marfuri. Acesta este prevazut cu roti pneumatice de cauciuc, ceea ce ii permite sa se deplaseze pe terenuri accidentate fara probleme. De asemenea, este prevazut cu o cabina cu spatiu suficient pentru a putea acomoda o figurina a unui fermier.
Aceasta jucarie agricola este ideala pentru copiii care doresc sa invete despre viata agricola si sa isi dezvolte abilitatile motorii si creativitatea. Prin jocul cu tractorul New Holland T 7550 cu frontlader si remorca de la Rolly Toys, copilul tau poate invata cum sa gestioneze si sa utilizeze diferite instrumente agricole si sa inteleaga mai bine procesul de cultivare si recoltare a culturilor.

General
Tara de origine Germania
Brand Rolly Toys

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent