Tractor New Holland T7.315 cu incarcator frontal 03121 Bruder

Cod produs: 60003121
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
232,00 lei

Preț cu TVA

Tractorul New Holland T7.315 cu incarcator frontal de la Bruder este o jucarie de calitate superioara pentru copiii pasionati de lumea agricola.

Lățime fără ambalaj: 175 mm
Lungime fără ambalaj: 460 mm
Înălțime fără ambalaj: 205 mm

Daca iti doresti sa oferi copilului tau o jucarie de calitate superioara care sa ii ofere posibilitatea de a explora lumea agricola, atunci tractorul New Holland T7.315 cu incarcator frontal de la Bruder este alegerea perfecta. Aceasta jucarie este realizata din materiale de inalta calitate si este conceputa pentru a fi cat mai realista si durabila. Copilul tau poate descoperi activitatile agricole si poate invata despre cum functioneaza un tractor si un incarcator frontal.

Tractorul New Holland T7.315 este prevazut cu o multime de caracteristici realiste, cum ar fi roti pneumatice, o cabina cu geamuri transparente, oglinzi laterale reglabile si o incarcatoare frontala care se poate ridica si cobori. Aceasta jucarie este potrivita pentru copiii cu varsta de peste 3 ani si poate fi utilizata in interior sau exterior.

Cu ajutorul New Holland T7.315, copilul tau poate experimenta activitati agricole diverse, cum ar fi aratul, semanatul, cositul si transportul marfurilor. De asemenea, aceasta jucarie poate fi utilizata in jocuri de rol, ceea ce ii permite copilului tau sa dezvolte imaginatia si creativitatea. Tractorul New Holland T7.315 cu incarcator frontal este o jucarie de calitate superioara si durabila, care va oferi copilului tau ore intregi de distractie si aventura.

General
Scara 1:16
Tara de origine Germania
Brand Bruder

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent