Vario 724 132645 Rolly Toys

Cod produs: 600132645
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
566,00 lei

Preț cu TVA

Jucaria Vario 724 de la Rolly Toys este perfecta pentru copiii pasionati de jocurile cu tractorase.

Interval categorie de vârstă: 2.5-5 an(i)
Înălțime copil: 92-128 cm
Tip roată: Roată plastic cu interior gol
Lungime fără ambalaj: 610 mm
Lățime fără ambalaj: 300 mm
Înălțime fără ambalaj: 410 mm

Daca esti in cautarea unei jucarii agricole de calitate superioara pentru copilul tau, atunci Vario 724 de la Rolly Toys este alegerea perfecta. Aceasta jucarie este realizata din materiale de inalta calitate, ceea ce o face foarte durabila si rezistenta la uzura. Cu ajutorul Vario 724, copilul tau poate descoperi lumea agricola si poate experimenta diverse activitati, cum ar fi cultivarea, recoltarea si transportul de marfuri.
Jucaria Vario 724 de la Rolly Toys este prevazuta cu roți pneumatice de cauciuc, ceea ce ii permite sa se deplaseze pe terenuri accidentate fara probleme. De asemenea, este prevazuta cu o caruta detasabila, care poate fi utilizata pentru transportul de marfuri sau ca un loc de joaca pentru alte jucarii. Vario 724 este ideala pentru jocul in aer liber si dezvolta imaginatia si creativitatea copilului tau.

Jucaria are o serie de caracteristici care o fac si mai atractiva pentru copii. Are un volan reglabil, un scaun confortabil si un spatiu de depozitare pentru jucarii sau alte obiecte. De asemenea, copiii pot sa adauge diverse accesorii, cum ar fi remorci sau pluguri, pentru a experimenta mai multe activitati agricole.

In concluzie, daca esti in cautarea unei jucarii agricole de calitate superioara pentru copilul tau, Vario 724 de la Rolly Toys este o alegere excelenta. Aceasta jucarie durabila, cu o serie de caracteristici interesante si o caruta detasabila, este perfecta pentru jocul in aer liber si dezvolta imaginatia si creativitatea copilului tau.

 

General
Tara de origine Germania
Brand Rolly Toys

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent