Lant distribuitor ingrasaminte cu diametru 10x31 mm

Cod produs: KG1031
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
75,00 lei

Preț cu TVA

Unitate: Metru
d : Diametru profil lanț: 10 mm
b2 : Lățime exterioară za: 34 mm
b1 : Lățime interioară za: 12 mm
Pas: 31 mm
t : Lungime interioară za: 31 mm
Forță de rupere: 112 kN

Lanț Distribuitor Îngrășăminte cu Diametru 10x31 mm 

Lanțul distribuitor de îngrășăminte cu diametrul de 10x31 mm este alegerea perfectă pentru fermierii care caută un lanț puternic și fiabil pentru distribuția eficientă a îngrășămintelor în cadrul activităților lor agricole. Cu caracteristici tehnice de vârf, acest lanț este proiectat pentru a rezista condițiilor solicitante și pentru a asigura o funcționare optimă pe termen lung.

Principalele caracteristici ale lanțului includ:

- Unitate: Metru - Lanțul este disponibil la vânzare la metru, permițând fermierilor să achiziționeze cantitatea exactă de care au nevoie pentru lucrările lor agricole specifice.
- Diametru profil lanț: 10 mm - Diametrul optim oferă o rezistență superioară și durabilitate în medii agricole diverse.
- Lățime exterioară za: 34 mm - Lățimea externă corespunzătoare contribuie la stabilitatea lanțului și la distribuția uniformă a îngrășămintelor pe teren.
- Lățime interioară za: 12 mm - Lățimea internă adecvată asigură compatibilitatea cu echipamentul agricol și funcționarea eficientă a lanțului.
- Pas: 31 mm - Pasul generos permite o distribuție eficientă a îngrășămintelor, acoperind o suprafață mai mare cu fiecare rotație.
- Lungime interioară za: 31 mm - Lungimea internă specifică contribuie la stabilitatea lanțului și previne derapajele sau blocările în timpul utilizării.
- Forță de rupere: 112 kN - Cu o forță de rupere solidă, lanțul rezistă cu succes la încărcăturile intense și condițiile dificile întâlnite în agricultura modernă.

Acest lanț de îngrășăminte este proiectat pentru a eficientiza procesele agricole și pentru a asigura o distribuție precisă și uniformă a îngrășămintelor, contribuind la optimizarea activităților agricole. Rezistent și fiabil, lanțul 10x31 mm este partenerul perfect pentru fermieri în atingerea obiectivelor lor agricole.

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent