Pluviometru cu contor Kerbl

Cod produs: 291199
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
28,00 lei

Preț cu TVA

Pluviometrul cu contor de la Kerbl este un instrument practic și ușor de utilizat pentru măsurarea cantității de precipitații. Se instalează cu ușurință pe o pilă rotundă cu diametru de până la ø 27 mm. Cu ajutorul său, puteți citi cantitatea de precipitații în mod simplu: 1 bară de pe scară corespunde cu 1 mm sau 1 L/m². Este echipat cu un contor reglabil pentru a vă permite să înregistrați totalul de precipitații lunar. Pluviometrul cu contor de la Kerbl are o scară de măsurare imprimată, asigurându-vă o citire ușoară și clară. Este prevăzut cu un sistem de prindere clip-on, fiind ușor de atașat.

Pluviometrul cu contor de la Kerbl este un instrument util și practic pentru măsurarea cantității de precipitații. Cu o instalare ușoară pe o pilă rotundă cu diametru de până la ø 27 mm, acest pluviometru vă permite să monitorizați cantitatea de precipitații într-un mod precis și eficient.

Citirea precipitațiilor este ușor de realizat datorită scalei de măsură: 1 bară pe scară = 1 mm = 1 L/m². Această scală vă permite să evaluați rapid și precis cantitatea de apă căzută pe unitatea de suprafață.

Pluviometrul este echipat cu un contor reglabil care vă permite să totalizați cantitatea de precipitații pe parcursul lunii. Pur și simplu rotiți inelul rotativ cu valoarea adițională de precipitații respective pentru a adăuga înregistrarea în totalul lunar.

Pluviometrul cu contor de la Kerbl este prevăzut cu o scară de măsurare imprimată, care asigură o citire clară și precisă a rezultatelor. În plus, se atașează ușor, fiind prevăzut cu un sistem de prindere clip-on.

Cu pluviometrul cu contor de la Kerbl, veți avea un instrument fiabil și eficient pentru a monitoriza cantitatea de precipitații și pentru a înregistra datele necesare. Indiferent dacă sunteți agricultor, grădinar sau pasionat de meteorologie, pluviometrul de la Kerbl vă va ajuta să obțineți informațiile necesare despre precipitații într-un mod simplu și precis.

General
Brand Kerbl
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent