Racleta pentru fecale 55 cm Kerbl

Cod produs: 291268
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
72,00 lei

Preț cu TVA

- cu racletă de cauciuc rezistentă la amoniac, interschimbabilă
- prin şuruburi
- amestec de cauciuc de înaltă calitate cu inserţie de plasă asigură flexibilitate maximă şi previne apariţia fisurilor şi crăpăturilor
- viaţă foarte lungă datorită abraziunii reduse

Racleta pentru fecale cu o lungime de 55 de centimetri de la Kerbl este un instrument esențial pentru curățarea și igienizarea spațiilor destinate animalelor dvs. Această racletă este proiectată pentru a vă ajuta să mențineți mediul în care trăiesc animalele dumneavoastră curat și sănătos.

Unul dintre aspectele principale ale acestei raclete este racleta de cauciuc rezistent la amoniac, care este interschimbabilă prin intermediul șuruburilor. Acest detaliu face ca racleta să fie ușor de întreținut și de curățat, asigurându-se că puteți continua să o utilizați pentru o lungă perioadă de timp.

Materialul utilizat pentru racletă este un amestec de cauciuc de înaltă calitate, cu o inserție de plasă care conferă flexibilitate maximă și previne apariția fisurilor și crăpăturilor. Acest lucru asigură o durată de viață lungă a racletei și o eficiență continuă în curățarea spațiilor cu fecale sau alte reziduuri animale.

Racleta pentru fecale de la Kerbl este un instrument esențial pentru fermieri și proprietari de animale, deoarece vă ajută să mențineți un mediu igienic și sănătos pentru animalele dumneavoastră. Alegând această racletă, veți avea certitudinea că spațiile destinate animalelor sunt curate și că animalele dvs. beneficiază de un mediu mai sănătos. Cu abraziune redusă și durabilitate sporită, această racletă va deveni un partener de încredere în activitățile dumneavoastră zilnice de îngrijire a animalelor.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent