Brida arc pentru cultivator 32 x 10 mm

Cod produs: CP560KR
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
17,00 lei

Preț cu TVA

Diametru filet: M12
Lungime filet: 40 mm
Lățime profil cadru: 50 mm
Înălțime profil cadru: 12 mm
Potrivit pentru lățime dinte: 32 mm
Potrivit pentru grosime dinte: 10 mm
Material zincat: 32x10 mm

Brida arc pentru cultivator, având dimensiunile de 32 x 10 mm, este proiectată special pentru utilizare pe cadre de 50 x 12 mm, oferind o soluție solidă și durabilă pentru fixarea dintelui cultivatorului.

Această brida este concepută pentru a se potrivi unui diametru de filet de M12, având o lungime de filet de 40 mm. Profilul cadru potrivit pentru această brida are o lățime de 50 mm și o înălțime de 12 mm, asigurând o potrivire precisă și stabilă.

Potrivit pentru dinte cu o lățime de 32 mm și o grosime de 10 mm, această brida asigură fixarea corectă a dintelui pe cadru, contribuind astfel la performanța optimă a cultivatorului. Materialul zincat utilizat pentru fabricarea acestei bridelor garantează rezistență la coroziune și durabilitate în condiții diverse de lucru.

Indiferent dacă este utilizată în agricultură sau în alte aplicații industriale, brida arc pentru cultivator oferă o soluție fiabilă și robustă pentru montarea și fixarea dintelui, contribuind la eficiența și durabilitatea utilajului agricol.

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent