Cilindru hidraulic 4 toli

Cod produs: 4008900
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
645,00 lei

Preț cu TVA

Descriere detaliată: Retur gaz cilindru pentru supape MZ cu design compact
Detalii produs: Cu amortizor gaz integrat
Categorie de utilizare: Cisternă îngrășământ
Diametru tijă: 16 mm
Cursă: 133 mm
Tip: Cu acțiune simplă
Presiune max. de lucru: 200 bar
Diametru exterior cap cilindru: 46 mm
Lungime cilindru fără tijă: 457 mm
Distanță între centrul conexiunii de ulei și capătul cilindrului - partea cilindrului: 402 mm

Cilindrul hidraulic de 4 toli este o soluție robustă și eficientă pentru diverse aplicații în domeniul agricol și industrial. Conceput pentru a satisface cerințele specifice ale cisternei de îngrășământ, acest cilindru este echipat cu un retur de gaz pentru supape MZ, oferind un design compact și performanță fiabilă.

Cu un amortizor de gaz integrat, acest cilindru oferă un control precis al mișcării și un comportament liniar în timpul operațiilor. Este potrivit pentru utilizarea în cadrul cisternelor de îngrășământ și poate gestiona sarcini variate cu ușurință și eficiență.

Principalele caracteristici ale acestui cilindru hidraulic includ un diametru de tijă de 16 mm și o cursă de 133 mm, asigurând o gamă adecvată de mișcare pentru aplicațiile sale destinate. Este un cilindru cu acțiune simplă, cu o presiune maximă de lucru de 200 bar, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii de lucru solicitante.

Cu un diametru exterior al capului cilindrului de 46 mm și o lungime totală a cilindrului fără tijă de 457 mm, acest cilindru este dimensionat corespunzător pentru a se integra perfect în sistemul existent. Distanța între centrul conexiunii de ulei și capătul cilindrului - partea cilindrului este de 402 mm, oferind flexibilitate în instalare și utilizare.

În concluzie, cilindrul hidraulic de 4 toli este o alegere excelentă pentru cei care caută performanță, fiabilitate și durabilitate într-un cilindru hidraulic destinat aplicațiilor agricole și industriale. Este proiectat să îndeplinească cerințele specifice ale cisternelor de îngrășământ și să ofere performanță optimă într-o varietate de condiții de lucru.

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent