Cupla tip italian D mama 4 toli cu stut

Cod produs: 4224000Z
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
105,00 lei

Preț cu TVA

Tip conexiune nr. 1: Cuplaj rapid
Tip conexiune nr. 1 - tată/mamă: Mamă
Tip conexiune nr. 2: Ștuț
Lungime totală: 200 mm
Formă: Drept
Tip sistem: Italian - tip D (Ferrari, Baroni, Berselli)
Diametru racord nr. 1: 4 toli
Diametru exterior capăt furtun: 4 toli
Diametru exterior capăt furtun: 101,6 mm

Cupla tip Italiană D Mamacă 4 Ţoli cu Ştuţ

Descoperiţi eficienţa şi fiabilitatea Cuplei tip Italiană D Mamacă 4 Ţoli cu Ştuţ, un element esenţial pentru conectarea furtunelor în aplicaţii agricole şi industriale.

Descriere Detaliată:

- Conexiune Rapidă şi Fiabilă: Această cuplă este proiectată pentru a se integra perfect în sistemul de cuplaj rapid italian, asigurând o conexiune sigură şi etanşă într-o varietate de aplicaţii.
- Conexiune Mamacă: Cu un tip de conexiune tată/mamă de tip mamă pentru prima conexiune, această cuplă facilitează conectarea rapidă şi uşoară a furtunului la sistemul existent.
- Durabil şi Rezistent: Fabricată din materiale de înaltă calitate, această cuplă este construită pentru a rezista în condiţii de lucru solicitante, asigurând o durată lungă de viaţă şi fiabilitate pe termen lung.
- Tip Italian - Tip D: Această cuplă este compatibilă cu sistemul italian de tip D, inclusiv mărcile cunoscute precum Ferrari, Baroni şi Berselli, oferindu-vă versatilitate şi compatibilitate extinsă.
- Dimensiuni Optime: Cu un diametru exterior de 4 ţoli (101,6 mm) atât pentru racordul furtunului, cât şi pentru conexiunea exterioară, această cuplă asigură compatibilitate maximă şi performanţă optimă.
- Formă Dreaptă: Forma dreaptă a acestei cuple permite o instalare uşoară şi o conexiune stabilă, fără a fi necesare ajustări suplimentare.
- Lungime Optimă: Cu o lungime totală de 200 mm, această cuplă oferă dimensiunile potrivite pentru o potrivire perfectă în sistemul dvs. existent.

Indiferent de aplicaţia dumneavoastră specifică, Cupla tip Italiană D Mamacă 4 Ţoli cu Ştuţ este alegerea ideală pentru o conexiune rapidă, sigură şi durabilă. Cu performanţe de încredere şi construcţie robustă, această cuplă vă ajută să gestionaţi cu succes operaţiunile dvs. zilnice, oferindu-vă pacea şi siguranţa mintală necesare pentru a vă concentra pe activităţile dvs. principale.
 
 
 

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent