Paleta 280x60x7,5 mm

Cod produs: SC2806075
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
64,00 lei

Preț cu TVA

Unitate: Bucată
Lungime: 280 mm
Lățime: 60 mm
Grosime: 7,5 mm
Potrivire pentru model de pompă: SE 6500
Număr original: S7
Cantitate necesară per pompă: 6
Material: Plastic

Paleta 280x60x7,5 mm este o componentă esențială pentru optimizarea funcționării pompelor, contribuind la performanța și fiabilitatea acestora în diverse aplicații industriale și comerciale. Cu dimensiuni precise și fabricată din plastic de înaltă calitate, această paletă este proiectată pentru a satisface cerințele de funcționare ale pompelor într-un mod eficient și durabil.

Această paletă are o lungime de 280 mm, o lățime de 60 mm și o grosime de 7,5 mm, asigurându-se că se potrivește perfect cu modelul de pompă SE 6500. Acest lucru contribuie la optimizarea funcționării și eficienței pompelor, asigurând un transfer eficient și fără probleme al fluidelor.

Fabricată din plastic rezistent și durabil, această paletă este concepută pentru a rezista la uzură și la condiții de lucru dificile. Materialul plastic oferă, de asemenea, o rezistență excelentă la coroziune, ceea ce face această paletă potrivită pentru utilizare într-o varietate de medii.

Paleta 280x60x7,5 mm este ideală pentru utilizarea în diferite industrii, inclusiv în industria chimică, alimentară, de prelucrare și multe altele. Fiind fabricată din plastic de înaltă calitate și având dimensiuni precise, această paletă este o alegere fiabilă pentru optimizarea funcționării pompelor.

Indiferent de aplicația specifică, paleta 280x60x7,5 mm este un element esențial în sistemul de pompare și va contribui la îmbunătățirea performanței și durabilității pompelor dvs. Fiind fabricată din plastic de înaltă calitate și având dimensiuni precise, această paletă este un element valoros în orice sistem de pompare.

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent