Plasa de balotat Juta Phoenix 1,25 x 3000 m (11 gr / ml)

Cod produs: 42051253
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
940,00 lei

Preț cu TVA

TRANSPORT GRATUIT!

Lungime: 3000 m
Lățime: 1,25 m
Culoare: alb
Rezistență la razele UV: minim 12 luni
Marcă: Juta Phoenix
Scopul utilizării: baloti rotunzi
Diametru al nucleului: 76 mm
Declarație de calitate: calitate superioară
Material: HDPE
Calitate: germană

Plasa de balotat Juta Phoenix este un tip de plasă de balotat fabricată din fibre naturale de jută, cu dimensiunile de 1,25 metri lățime și 3000 metri lungime. Această plasă este utilizată pentru a împacheta și proteja baloturile de fân, paie sau alte materiale asemănătoare, în timpul procesului de balotare.

Juta Phoenix este o marcă de încredere pe piața produselor de ambalare pentru agricultură, datorită calității superioare a produselor sale. Plasa de balotat Juta Phoenix este fabricată din fibre de jută de înaltă calitate, cu o structură rezistentă și durabilă, ce asigură protecția balotului în timpul transportului și depozitării.

Pe lângă calitățile sale de protecție, plasa de balotat Juta Phoenix este ecologică, fiind fabricată din materiale naturale și biodegradabile, ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune sustenabilă pentru fermierii care își doresc să își protejeze culturile și să aibă un impact minim asupra mediului.

Plasa de balotat Juta Phoenix este disponibilă în diferite dimensiuni și este o alegere ideală pentru fermierii care caută o plasă de calitate superioară pentru a proteja baloturile de fân sau paie în timpul depozitării sau transportului.

Plasa noastră de înfășurare „Juta Phoenix” vă oferă o combinație ideală de rezistență la rupere și elasticitate. Plasa ruleaza lin pe toate presele disponibile in comert, indiferent daca este siloz, fan sau paie. Ultimii 50 m sunt marcați cu o bandă de semnalizare roșie.

General
Brand AGRIplus
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent