Plasa de balotat OptiNet 1,25 x 3000 m (11 gr / ml)

Cod produs: optinet125
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
730,00 lei

Preț cu TVA

Cumpărați minim 5 bucăți la prețul de 720 lei
Cumpărați minim 10 bucăți la prețul de 710 lei
Cumpărați minim 28 bucăți la prețul de 700 lei

TRANSPORT GRATUIT!

Lungime: 3000 m
Lățime: 1,25 m
Culoare: alb
Rezistență la razele UV: minim 12 luni - Standard de protecție UV de top – stabilizare UV
Marcă: OptiNet
Scopul utilizării: baloți rotunzi și baloți multifuncționali
Diametru al nucleului: 76 mm
Declarație de calitate: calitate superioară
Material: HDPE
Role lungi
Cel mai bun raport calitate-preț
Standarde de produs CPS garantate
290 kg/m

Plasa de balotat OptiNet 1,25 x 3000 m (11 gr/ml)

Plasa de balotat OptiNet 1,25 x 3000 m este alegerea ideală pentru fermierii care caută o soluție eficientă și durabilă pentru ambalarea baloților rotunzi și multifuncționali. Cu o lungime de 3000 metri și o lățime de 1,25 metri, această plasă albă asigură o acoperire completă și o fixare sigură a baloților, contribuind la protejarea acestora în diverse condiții de mediu.

Detalii tehnice și beneficii:

- Rezistență la razele UV: Plasa OptiNet este proiectată pentru a rezista la expunerea prelungită la razele UV, oferind protecție de top timp de minim 12 luni. Această stabilizare UV asigură că plasa își păstrează integritatea și funcționalitatea chiar și în condiții de soare intens.
- Material de calitate superioară: Fabricată din HDPE (polietilenă de înaltă densitate), plasa de balotat este extrem de durabilă și rezistentă la rupere. Acest material asigură o performanță fiabilă și protejează baloții împotriva deteriorării.
- Role lungi: Cu o lungime de 3000 de metri, rolele de plasă OptiNet permit ambalarea unui număr mare de baloți fără necesitatea de a schimba frecvent rolele, economisind timp și efort.
- Diametru al nucleului de 76 mm: Nucleul cu diametrul de 76 mm facilitează montarea rapidă și ușoară pe utilajele de balotat, asigurând o aplicare uniformă a plasei.
- Scop multifuncțional: Plasa este ideală atât pentru baloții rotunzi, cât și pentru cei multifuncționali, oferind o versatilitate excelentă în utilizare.
- Standarde de produs CPS garantate: Plasa de balotat OptiNet respectă cele mai stricte standarde de produs CPS, garantând calitatea și siguranța utilizării.

Descriere detaliată:

Plasa de balotat OptiNet 1,25 x 3000 m este concepută pentru a răspunde nevoilor fermierilor moderni, oferind o soluție de ambalare eficientă și durabilă. Cu o lățime de 1,25 metri, plasa asigură o acoperire completă a baloților, protejându-i împotriva factorilor de mediu și păstrându-le integritatea pe termen lung.

Culoarea albă a plasei contribuie la reflectarea razelor solare, reducând riscul supraîncălzirii baloților și prevenind deteriorarea acestora. În plus, materialul HDPE din care este fabricată plasa garantează o durabilitate excelentă, rezistând la tensiune și uzură.

Cu o rezistență UV de minim 12 luni, plasa OptiNet este stabilizată UV pentru a oferi protecție pe termen lung împotriva razelor solare, asigurând astfel o utilizare sigură și eficientă. Rolele lungi permit ambalarea unui număr mare de baloți, economisind timp și resurse.

Marcă de încredere în domeniul agriculturii, OptiNet oferă produse de calitate superioară, iar această plasă de balotat nu face excepție. Având cel mai bun raport calitate-preț, plasa OptiNet este soluția ideală pentru fermierii care doresc să își protejeze baloții în mod eficient și economic.

Alege plasa de balotat OptiNet 1,25 x 3000 m pentru a beneficia de calitate superioară, durabilitate și protecție maximă pentru baloții tăi.

General
Brand OptiNet

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent