Plasa pentru gard electric OviNet 90 cm cu doua varfuri Kerbl

Cod produs: 27252
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
465,00 lei

Preț cu TVA

- înălțime 90 cm (9 fire de poliester orizontale)
- lungime: 50 m
- vârf de prindere în pământ: dublu
- stâlpi din plastic rezistent cu vârf galvanizat
- conducere curent orizontal cu 3 x 0,20 mm conductori din oțel inoxidabil per fir de poliester
- firul de poliester superior întărit și energizat - conductivitate crescută datorită utilizării a 5 fire de oțel inoxidabil și un fir de cupru placat cu staniu
- noduri sudate extrem de stabile
- izolator de cap și oprire de sol fac aproape imposibilă autosuficerea firului de poliester
- oferim o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV pentru toate firele de poliester din plastic

Potrivit în special pentru utilizarea cu mai multe plase una lângă alta.
Conducere curent optimă către cea mai îndepărtată plasă pentru oi prin conductorul de cupru galvanizat din firul superior. Conductivitatea este de 20 de ori mai mare decât la plasele standard.




Plasa pentru gard electric OviNet cu înălțimea de 90 cm și două vârfuri de prindere în pământ este o soluție excelentă pentru a menține turma în siguranță. Cu o lungime de 50 de metri, această plasă este perfectă pentru a împrejmui o suprafață mare de teren.

Stâlpii din plastic rezistent cu vârf galvanizat asigură stabilitatea plasei în sol. Conducerea curentului are loc orizontal, cu ajutorul a 3 x 0,20 mm conductori din oțel inoxidabil per fir de poliester. Firul de poliester superior este întărit și energizat, ceea ce conduce la o conductivitate crescută datorită utilizării a 5 fire de oțel inoxidabil și un fir de cupru placat cu staniu.

Nodurile sudate sunt extrem de stabile, iar izolatorul de cap și oprirea de sol fac aproape imposibilă autosuficerea firului de poliester. De asemenea, oferim o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV pentru toate firele de poliester din plastic. Plasa este potrivită în mod deosebit pentru utilizarea cu mai multe plase în șir.

Cu ajutorul conductorului de cupru galvanizat din firul superior de sârmă, se realizează o conducere optimă a curentului până la plasa de ovină aflată cel mai departe, fiind de 20 de ori mai conductivă decât plasele standard. Vârful de prindere în pământ este dublu, asigurând astfel o fixare mai bună și mai sigură în sol.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent