Prelata pentru acoperire baloti 10,4 x 25 m - 140g/mp

Cod produs: 9545810122
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
1.980,00 lei
1.879,00 lei

Preț cu TVA

TRANSPORT GRATUIT!

Cea mai bună protecție împotriva vântului și a precipitaţii.

Lungime: 25 m
Lățime: 10,40 m
Culoare: verde
Rezistența la razele UV: aproximativ 4-6 ani
Brand: AGRIplus
Grosime: 140 g/m²
Utilizare prevăzută: baloți de fân și paie, sfeclă de zahăr, rumeguș, cartofi, toate culturile care necesită o acoperire respirabilă
Material: PP

Nu este impermeabila!

Plasa noastre de protecție este permeabil la aer. Este mai puțin sensibil la vânt decât folia sau prelata. Rezistența la radiații UV și astfel durata de viață este mult mai mare decât în cazul foliilor și prelatelor.

Plasa pentru acoperire baloti 10,4 x 25 m - 140g/mp este o soluție excelentă pentru protejarea culturilor împotriva vântului și ploii. Această plasă de protecție este fabricată din PP (polipropilenă) și are o grosime de 140 g/m². Lungimea sa este de 25 de metri și lățimea de 10,40 metri, iar culoarea verde îi permite să se integreze armonios în mediul înconjurător.

Această plasă de protecție pentru baloți de fân și paie, sfeclă de zahăr, rumeguș și cartofi este permeabilă la aer, rezistentă la apă și la rupere. În plus, este mai puțin sensibilă la vânt decât folia sau prelata, astfel încât este ideală și pentru zonele cu condiții meteorologice dificile. Rezistența sa la radiațiile UV îi oferă o durată de viață mult mai mare decât în cazul foliilor și prelatelor, de aproximativ 4-6 ani.

Această plasă pentru acoperire baloti este ideală pentru toate culturile care necesită o acoperire respirabilă. Produsul este branduit AGRIplus, ceea ce garantează calitatea și fiabilitatea acestuia.

Lâna de acoperire AGRIplus este respirabilă, ceea ce înseamnă că umezeala poate scăpa și se obține cea mai bună calitate a fânului sau a paielor tale.

General
Brand AGRIplus
Latime 10,4 m
Lungime 25 m

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent