Hranitoare metalica pentru purcei 2 L Kerbl

Cod produs: 222854
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
85,00 lei

Preț cu TVA

- pentru purceii din boxa de fătare
- nu se risipește niciun hrănitor în timpul jocului datorită instalației fixe
- poate fi atașat la boxă și mutat cu ajutorul unei mânere
- are diametru de 25 cm cu cârlig de fixare pentru montarea pe toate podelele cu grătar standard

Hranitoarea metalica pentru purcei de la Kerbl este un accesoriu esential pentru cresterea si ingrijirea purceilor in boxa de fatare. Aceasta hranitoare are caracteristici importante care o fac o alegere ideala pentru fermele si crescatorii de animale:

- Potrivita pentru purcei: Hranitoarea este special conceputa pentru a hrani purceii in timpul primei lor perioade de viata, oferindu-le hrana esentiala pentru o crestere sanatoasa.
- Nu se risipeste hrana: Datorita instalatiei fixe, hranitoarea previne risipirea hranei in timpul jocului purceilor. Acest lucru ajuta la economisirea hranei si mentine curatenia in boxa.
- Usor de montat si mutat: Hranitoarea poate fi usor atasata la boxa si mutata cu ajutorul unei manere. Aceasta versatilitate faciliteaza accesul la hrana pentru purcei si curatarea hranitoarei.
- Diametru generos: Cu un diametru de 25 cm, hranitoarea ofera suficient spatiu pentru mai multi purcei sa manance in acelasi timp. Cârligul de fixare permite montarea pe toate podelele cu gratar standard.

Hranitoarea metalica pentru purcei de la Kerbl este un instrument de incredere pentru asigurarea unei alimentatii adecvate a purceilor in primele lor saptamani de viata. Cu aceasta hranitoare, va puteti asigura ca purceii dumneavoastra primesc hrana de calitate, contribuind astfel la cresterea lor sanatoasa.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent