Suport bec infrarosu cu cablu 5 m si cu intrerupator Kerbl

Cod produs: 22291
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
105,00 lei

Preț cu TVA

- pentru creșterea sănătoasă și recuperarea animalelor mici și domestice
- menține temperatura corpului pentru animalele nou-născute și bolnave
- cu sită de aluminiu de ø 21 cm și capac de siguranță
- durată lungă de funcționare, datorită orificiilor de ventilare pentru o circulație mai bună a aerului și distribuția căldurii
- potrivit pentru purcei, viței, miei, capre, pui și animale mici
- lanț de fixare (cu capacitate maximă de încărcare de 20 kg)
- maxim 175 W bec pentru echipament cu grilaj de siguranță standard
- sursa de lumină nu este inclusă!

Suportul pentru bec infrarosu cu cablu de 5 m și cu intrerupator de la Kerbl este un dispozitiv esențial pentru creșterea sănătoasă și recuperarea animalelor mici și domestice. Acesta menține temperatura corpului pentru animalele nou-născute și cele bolnave, oferindu-le un mediu confortabil și sigur pentru a se dezvolta și a se recupera.

Principalele caracteristici ale acestui suport includ:

- Sita de aluminiu cu diametrul de ø 21 cm și capacul de siguranță, care asigură o distribuție uniformă a căldurii și protejează animalele împotriva contactului direct cu becul.
- Durată lungă de funcționare, datorită orificiilor de ventilare care permit o circulație optimă a aerului și distribuția eficientă a căldurii în întreaga zonă.
- Potrivit pentru diverse specii de animale, precum purcei, viței, miei, capre, pui și alte animale mici, contribuind la confortul și recuperarea acestora.
- Echipat cu un lanț de fixare, cu o capacitate maximă de încărcare de 20 kg, pentru montajul sigur și stabil în diferitele medii de creștere a animalelor.
- Suportul poate găzdui un bec de maxim 175 W, echipat cu un grilaj de siguranță standard pentru prevenirea accidentelor și avarierii.

Este important de menționat că sursa de lumină nu este inclusă, iar utilizatorul trebuie să achiziționeze un bec infrarosu potrivit pentru a completa acest suport. Cu ajutorul suportului pentru bec infrarosu cu cablu de 5 m și cu intrerupator de la Kerbl, proprietarii de animale pot asigura un mediu optim de încălzire și recuperare pentru animalele lor, contribuind astfel la starea lor de sănătate și bunăstare.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent