-6%

Manusi unica folosinta L Nitril Profi 50 buc 0,18 mm Kerbl

Cod produs: 15382
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
69,00 lei
65,00 lei

Preț cu TVA

- dispozitiv medical de clasă 1
- lungime de 30 cm pentru protecție confortabilă
- pentru cele mai dure condiții
- ambidextru
- non-steril
- fără latex, fără pudră, fără substanțe alergene cauzatoare de alergii, cum ar fi tiurame, tiazole și proteine de latex
- testat conform: EN ISO 374/1 (protecție împotriva substanțelor chimice și microorganismelor), EN 455/1-4
- standard de calitate 1.5 AQL
- greutate mărime M: 11 g - 12 g
- sigur pentru alimente
- culoare: albastru
- mărime: 8.5-9 / L
- lungime: 30 cm
- grosimea materialului: 7 mil = 0,18 mm
- bucăți / unitate: 50 / pachet

Mănușile de unică folosință L Nitril Profi sunt o alegere excelentă pentru protecția în cele mai dificile condiții. Acest set conține 50 de mănuși, fiecare cu o grosime de 0,18 mm, și sunt perfecte pentru o gamă variată de utilizări.

Aceste mănuși sunt non-sterile și sunt calificate ca dispozitive medicale de clasă 1, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea în domenii medicale și în alte medii în care este necesară protecția mâinilor. Cu o lungime de 30 cm, acestea oferă o protecție excelentă pentru mâini, asigurând în același timp un confort optim.

Mănușile Nitril Profi sunt ambidestre, ceea ce înseamnă că pot fi folosite atât pe mâna stângă, cât și pe cea dreaptă. Ele sunt fără latex, fără pudră și nu conțin substanțe alergene cunoscute cauzatoare de alergii, cum ar fi tiurame, tiazole și proteine de latex. Aceasta le face potrivite pentru persoanele cu sensibilitate la latex sau cu alergii la diferite substanțe chimice.

Aceste mănuși au fost testate conform standardelor EN ISO 374/1 pentru protecție împotriva substanțelor chimice și microorganismelor și EN 455/1-4 pentru dispozitive medicale. Ele au un standard de calitate de 1.5 AQL, ceea ce înseamnă că sunt produse cu atenție la detalii pentru a vă asigura că obțineți produse de înaltă calitate.

Mănușile Nitril Profi sunt sigure pentru alimente și sunt disponibile în culoarea albastră. Mărimea acestui set este 8.5-9 / L. Cu aceste mănuși, vă puteți proteja mâinile în mod eficient în timp ce lucrați în medii dificile.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent