Supapa de rezerva pentru adapatoare

Cod produs: WE302
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
117,00 lei

Preț cu TVA

Supapa de rezervă pentru adaptoare, compatibilă cu toate modelele de adaptori, este o soluție eficientă pentru a înlocui supapa uzată. Conexiunea de 1/2 in și fluxul de 7 l/min asigură o funcționare optimă.

Supapa de rezervă pentru adaptoarele de la Kerbl este o piesă importantă pentru menținerea funcționării optime a adaptoarelor pentru animale. Această supapă este compatibilă cu toate modelele de adaptori de la Kerbl și poate înlocui supapa uzată, economisind astfel costul achiziționării unui nou adaptor.

Conexiunea de 1/2 in a acestei supape de rezervă se potrivește majorității tipurilor de adaptoare. Fluxul de 7 l/min al apei ajută la menținerea unui nivel optim de apă într-un timp scurt, asigurând astfel o alimentare corespunzătoare pentru animalele tale.

Această supapă de rezervă este ușor de instalat și asigură o funcționare optimă a adaptorului tău. Înlocuirea supapei uzate cu această supapă de rezervă este o soluție eficientă și economică pentru a menține bunăstarea animalelor tale.

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent