Suport de fixare pentru galetile de adapat Kerbl

Cod produs: 1410
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
7,00 lei

Preț cu TVA

Suport de fixare pentru gălețile de adaptat de la Kerbl este un accesoriu util pentru hrănirea animalelor dvs. Această tablă este potrivită pentru toate tipurile de găleți de hrană și este ușor de instalat. Cu ajutorul acestei table, hrana va fi distribuită uniform, astfel încât animalele să aibă acces la cantitatea potrivită de hrană în timpul mesei.

Suport de fixare pentru gălețile de adaptat de la Kerbl este un accesoriu util și practic pentru hrănirea animalelor dvs. Indiferent dacă aveți vaci, oi, porci sau alte animale, această tablă vă poate ajuta să hrăniți animalele mai eficient și mai simplu.

Cu această tablă, hrana va fi distribuită uniform, ceea ce înseamnă că fiecare animal va avea acces la cantitatea potrivită de hrană în timpul mesei. Aceasta nu numai că va asigura că animalele sunt hrănite corect, dar va reduce, de asemenea, riscul de a fi agresive între ele din cauza luptelor pentru mâncare.

Suportul este potrivită pentru toate tipurile de găleți de hrană și este ușor de instalat. Datorită designului său simplu și robust, tabla este durabilă și va rezista la uzura și trecerea timpului. În plus, este ușor de curățat, astfel încât să puteți menține igiena animalelor și a echipamentului de hrănire.



General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent