Adapatoare din metal S195 cu plutitor 3 L Kerbl

Cod produs: 22195
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
495,00 lei

Preț cu TVA

- bol pentru băut din fontă cenușie, email negru
- furnizat cu supapă de plutire
- conexiune pentru apă: G 1/2"
- dimensiuni (L x l x H): 25,8 cm x 15 cm
- opțiune de conectare: din stânga sau din dreapta
- debit: 6,5 L/min la 3 bari

Adapatoare din metal S195 cu plutitor 3 L de la Kerbl

Adapatoarea S195 cu plutitor de la Kerbl este solutia ideala pentru asigurarea accesului constant la apa proaspata si curata pentru animalele dvs. Aceasta adapatoare este construita din materiale de inalta calitate pentru a oferi durabilitate si functionalitate excelenta.

Bolul pentru baut este fabricat din fonta cenusie si are un strat de email negru, ceea ce il face rezistent la coroziune si usor de curatat. Supapa de plutire furnizata ajuta la controlul nivelului apei si asigura ca recipientul este intotdeauna plin.

Conexiunea pentru apa este de tip G 1/2", ceea ce o face compatibila cu majoritatea instalatiilor. Dimensiunile adaptoarei sunt de 25,8 cm lungime, 15 cm latime si ofera optiunea de conectare atat din stanga, cat si din dreapta, pentru a se potrivi perfect cu configuratia instalatiei dvs.

Cu un debit de 6,5 litri pe minut la o presiune de 3 bari, aceasta adapatoare furnizeaza suficienta apa pentru a satisface necesitatile animalelor dvs. in mod eficient.

In concluzie, Adapatoarea din metal S195 cu plutitor de la Kerbl este o alegere excelenta pentru asigurarea hidratarii corecte si comode a animalelor dvs. Cu constructia sa solida si materialele de calitate superioara, aceasta adapatoare va servi ani de zile in ingrijirea animalelor dvs.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent