Adapatoare fonta cu clapeta emailata 1.5 L Kerbl

Cod produs: 222000
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
175,00 lei

Preț cu TVA

- bol mare pentru băut, fabricat din fontă acoperită cu pulbere gri
- paletă blocabilă
- paletă de nas din fontă
- pentru montare pe perete sau pe conductă
- dimensiuni (L x l x Î): 20,5 cm x 26 cm x 18,5 cm
- opțiune de conectare: de sus sau de jos
- debit: 5 L/min la 3 bar
- greutate: 4,5 kg
- conexiune de apă: G 1/2"

Adapatoare fonta cu clapeta emailata 1.5 L de la Kerbl

Adapatoarea aceasta de 1.5 litri, fabricata cu atentie de Kerbl, reprezinta o alegere excelenta pentru furnizarea apei necesare animalelor dvs. Cu caracteristicile sale deosebite, este perfecta pentru a asigura hidratarea corecta si comoda a acestora.

Bolul mare pentru baut este realizat din fonta, acoperita cu un strat de pulbere gri, conferindu-i robustete si durabilitate. Aceasta adapatoare dispune de o paleta blocabila si o paleta de nas tot din fonta, asigurand astfel o functionare precisa si eficienta.

Montarea este simpla si flexibila, avand optiunea de a o fixa pe perete sau pe conducta. Dimensiunile adaptoarei sunt de 20,5 cm lungime, 26 cm latime si 18,5 cm inaltime, facand-o potrivita pentru diferite aplicatii.

Un alt avantaj important este posibilitatea de conectare atat de sus, cat si de jos, oferindu-va flexibilitate in instalarea acesteia. Cu un debit de 5 litri pe minut la 3 bari de presiune, aceasta adapatoare furnizeaza suficienta apa pentru animalele dvs.

Adapatoarea are o greutate de 4,5 kg, asigurandu-se astfel ca ramane stabila in timpul utilizarii. Conexiunea de apa este de tip G 1/2", ceea ce o face compatibila cu majoritatea instalatiilor.

In concluzie, Adapatoarea fonta cu clapeta emailata de la Kerbl este alegerea ideala pentru a asigura un acces constant la apa proaspata si curata pentru animalele dvs. Cu caracteristicile sale solide si durabile, aceasta adapatoare va servi ani de zile in ingrijirea animalelor dvs.
 
 

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent