Adapatoare tip anti inghet cu doua bile 100 l Kerbl

Cod produs: 223600
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
3.329,00 lei

Preț cu TVA

- capacitate: 100 l
- izolaţie crescută datorită pereţilor dubli cu umplutură de spumă termoizolantă
- împiedică apariţia gheţei datorită apei care curge
- temperatură constantă a apei, confortabilă în orice moment al anului pentru animale (cca. 3 până la 5 °C iarna, cca. 10 până la 12 °C vara)
- golire rapidă și spălare rapidă datorită orificiilor de scurgere mari cu ø 100 mm
- carcasă închisă ce împiedică murdărirea şi asigură o igienă optimă a apei
- nu este necesar un racord electric
- incl. garnituri de podea, garnituri de schimb pentru ventilul plutitor şi dopuri de scurgere, furtun de inox flexibil, izolaţie ţevi, ancoră pardoseală
- pentru montajul în pardoseală
- cu dopuri de scurgere 100 mm
- material: material plastic
- număr minim recomandat de animale: 20
- pentru alimentarea cu apă a până la 30 de animale

Adapatoarele tip anti îngheţ cu două bile de la Kerbl sunt ideale pentru a asigura o apă curată şi caldă animalelor din fermele şi grădinile dvs. Aceste adaptoare au o capacitate de 100 l şi sunt echipate cu pereţi dubli şi umplutură de spumă termoizolantă, ceea ce le face foarte eficiente în împiedicarea apariţiei gheţii în timpul iernii. În plus, apa curge constant în adaptoare, asigurând o temperatură confortabilă de 3 până la 5 °C în timpul iernii şi de 10 până la 12 °C în timpul verii.

Aceste adaptoare sunt prevăzute cu orificii de scurgere mari de ø 100 mm, care permit golirea rapidă şi curăţarea uşoară a acestora. De asemenea, carcasa închisă împiedică murdărirea şi asigură o igienă optimă a apei. Nu este necesar un racord electric pentru a le utiliza, iar adaptoarele sunt livrate împreună cu garnituri de podea, garnituri de schimb pentru ventilul plutitor şi dopuri de scurgere, furtun de inox flexibil, izolaţie ţevi şi ancoră de pardoseală.

Aceste adaptoare sunt potrivite pentru a alimenta cu apă între 20 şi 30 de animale şi sunt recomandate pentru montajul în pardoseală. Adaptoarele Kerbl sunt construite din material plastic de calitate superioară şi sunt prevăzute cu dopuri de scurgere de 100 mm pentru a asigura o utilizare uşoară şi eficientă. În concluzie, adaptoarele tip anti îngheţ cu două bile de la Kerbl sunt o investiţie excelentă pentru a asigura o sursă constantă de apă caldă şi curată pentru animalele dvs.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent