Adapatoare tip anti inghet cu o bila 40 l Kerbl

Cod produs: 223610
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
2.649,00 lei

Preț cu TVA

- capacitate: 40 l
- izolaţie crescută datorită pereţilor dubli cu umplutură de spumă termoizolantă
- împiedică apariţia gheţei datorită apei care curge
- temperatură constantă a apei, confortabilă în orice moment al anului pentru animale (cca. 3 până la 5 °C iarna, cca. 10 până la 12 °C vara)
- golire rapidă și spălare rapidă datorită orificiilor de scurgere mari cu ø 100 mm
- carcasă închisă ce împiedică murdărirea şi asigură o igienă optimă a apei
- nu este necesar un racord electric
- incl. garnituri de podea, garnituri de schimb pentru ventilul plutitor şi dopuri de scurgere, furtun de inox flexibil, izolaţie ţevi, ancoră pardoseală
- pentru montajul în pardoseală
- cu dopuri de scurgere 100 mm
- material: material plastic
- număr minim recomandat de animale: 10
- pentru alimentarea cu apă a până la 15 de animale

Adapatoare tip anti îngheț cu o capacitate de 40 l de la Kerbl este un produs excelent pentru hrănirea animalelor dumneavoastră cu apă curată și constantă în orice moment al anului. Acest produs are o izolație excelentă datorită pereților dubli cu umplutură de spumă termoizolantă care împiedică apariția gheții datorită apei care curge.

De asemenea, temperatura apei este constantă și confortabilă în orice moment al anului pentru animale, fiind între 3 și 5 °C iarna și între 10 și 12 °C vara. Produsul este prevăzut cu orificii de scurgere mari cu ø 100 mm pentru golire rapidă și spălare rapidă, având o carcasă închisă ce împiedică murdărirea și asigură o igienă optimă a apei.

Produsul nu necesită un racord electric și este prevăzut cu garnituri de podea, garnituri de schimb pentru ventilul plutitor și dopuri de scurgere, furtun de inox flexibil, izolație țevi și ancoră de pardoseală. Acest produs este recomandat pentru montajul în pardoseală și este prevăzut cu dopuri de scurgere de 100 mm.

Adapatoarele sunt realizate din material plastic de înaltă calitate, fiind recomandate pentru a hrăni un număr minim de 10 animale și pentru alimentarea cu apă a până la 15 de animale. În concluzie, Adapatoare tip anti îngheț cu o capacitate de 40 l de la Kerbl este un produs excelent pentru a oferi animalelor dumneavoastră apă curată și constantă, în orice moment al anului.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent