Set de cutite Profi (3 cutite si suruburi) pentru disc abraziv Kerbl

Cod produs: 16320
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
229,00 lei

Preț cu TVA

Setul de cuțite Profi Kerbl este perfect pentru cei care utilizează discul abraziv pentru tăierea unghiilor animalelor lor. Setul conține 3 cuțite și șuruburi pentru o înlocuire ușoară și rapidă.

Setul de cuțite Profi pentru disc abraziv de la Kerbl este perfect pentru proprietarii de animale care doresc o performanță excelentă atunci când tăiau unghiile animalelor lor. Acest set conține 3 cuțite și șuruburi pentru o înlocuire ușoară și rapidă a cuțitelor.

Cu setul de cuțite Profi, utilizarea discului abraziv de la Kerbl devine și mai ușoară. Cuțitele sunt interschimbabile individual, ceea ce înseamnă că puteți înlocui un singur cuțit în loc să schimbați întregul disc. În plus, cuțitele pot fi întoarse pentru a fi folosite cu ambele părți, ceea ce înseamnă că veți putea să le utilizați mai mult timp și să economisiți bani.

Cu o înălțime de tăiere de 1,2 mm (1,8 mm cu suport), setul de cuțite Profi vă va ajuta să obțineți o tăiere precisă și curată a unghiilor animalelor dvs. De asemenea, discul abraziv Kerbl are un corp de bază din aluminiu, ceea ce îl face ușor de utilizat și durabil. Greutatea redusă a discului asigură o operare mai silențioasă, ceea ce poate fi mai confortabil pentru animalele dumneavoastră.



General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent