Sare de lins Himalaya in forma de cilindru 2.5 Kg Kerbl

Cod produs: 321554
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
25,00 lei

Preț cu TVA

- sare naturală pentru animale
- conține minerale și elemente în urme
- cu cablu de suspendare

Acesta este un produs complet natural și este realizat manual, motiv pentru care produsele reale pot varia în ceea ce privește forma și culoarea față de imaginea prezentată.

Sarea de lins Himalaya în formă de cilindru de 2,5 kg de la Kerbl este o sursă naturală de săruri minerale și elemente în urme, ideală pentru hrănirea animalelor dvs. Această sare de înaltă calitate nu provine din regiunea Himalaya, ci dintr-o zonă deluroasă aflata la o distanță de cca. 200 - 300 km, din nordul Pakistanului. și este prezentată sub forma unui cilindru, cu un cablu de suspendare pentru ușurința utilizării.

Această sare naturală furnizează animalelor esențialele minerale necesare pentru o sănătate optimă. Fiind un produs complet natural și realizat manual, trebuie să țineți cont că forma și culoarea produselor reale pot varia ușor față de imaginea prezentată.

Sarea de lins Himalaya de la Kerbl este o alegere excelentă pentru asigurarea unei hrăniri sănătoase și echilibrate pentru animalele dvs. și pentru a le oferi toate beneficiile sărurilor minerale esențiale.

General
Brand Kerbl
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent