Folie de etansare siloz 14 x 50 m (40 microni)

Cod produs: 214043
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
595,00 lei

Preț cu TVA

TRANSPORT GRATUIT!

Lungime: 50 m
Lățime: 14 m
Culoare: transparentă
Rezistență la UV: aproximativ 3 luni
Grosime: 40 µ (microni)
Grosime în mm: 0,040 mm
Scopul utilizării: folie pentru protecție subțire/acoperire
Diametru interior: 76 mm
Material: LDPE
Calitate: germană

Fiecare mărime ambalat câtre producător!

Folia de etanșare siloz 14 x 50 m (40 microni) este un produs de calitate pentru protecția și acoperirea culturilor în silozuri. Lungimea sa de 50 de metri și lățimea de 14 metri o fac potrivită pentru utilizarea în diverse medii agricole. Această folie are o grosime de 40 µ (microni), echivalentul a 0,040 mm, ceea ce o face suficient de subțire pentru a proteja culturile, dar și suficient de rezistentă pentru a preveni pătrunderea aerului și a umidității în siloz. Culoarea transparentă a acestei folii permite vizualizarea culturilor în timp ce le protejează de influențele exterioare.

Folia de etanșare siloz este fabricată din materialul LDPE, care are proprietăți excelente de etanșare și rezistență la tracțiune, ceea ce o face durabilă și fiabilă. Aceasta are un diametru interior de 76 mm și este concepută pentru a oferi o protecție stabilă, în special pentru zugrăvirea silozului. Rezistența sa la UV este de aproximativ 3 luni, ceea ce o face potrivită pentru a proteja culturile împotriva influențelor exterioare pentru o perioadă de timp semnificativă.

Scopul utilizării acestei folii este pentru protecția subțire și acoperirea culturilor în silozuri. Aceasta oferă o protecție excelentă împotriva influențelor exterioare, cum ar fi aerul, apa, lumina soarelui și alți factori care pot afecta culturile depozitate în siloz. În concluzie, folia de etanșare siloz 14 x 50 m (40 microni) este un produs de calitate, conceput pentru a proteja culturile agricole împotriva factorilor externi, precum și pentru a le menține proaspete și sigure în timpul depozitării în silozuri.

General
Tara de origine Germania
Brand AGRIplus

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent